Savrženo kuvana testenina bez lepljenja: Provereni trik Gordona Remzija

Gordon ističe važnost poštovanja vremena kuvanja navedenog na pakovanju, jer različite vrste testenina zahtevaju različite periode kuvanja

02.06.2024. 16:56
  • Podeli:
testenina tjestenina špageti pixabay-1664115132487.webp Foto: Pixabay

Ako niste zadovoljni ukusom testenine koju ste pripremili, Gordon Remzi ima nekoliko saveta koji će je svaki put učiniti savršenom.

Stavite veliki lonac vode na srednju vatru. Kada provri, posolite, pobiberite i dodajte jednu kašiku maslinovog ulja. Umesto da lomite testeninu na pola, Gordon preporučuje da je stavite u lonac i pustite da se rastopi u vodi. Različite vrste testenina zahtevaju različita vremena kuvanja, stoga je važno pridržavati se uputstava na pakovanju.

Kako biste bili sigurni da je testenina savršeno skuvana, koristite tajmer. Nakon što je testenina kuvana, procedite je i dodajte malo soli, bibera i još jednu kašiku maslinovog ulja. Gordon tvrdi da se testenina neće lepiti zahvaljujući dodatku maslinovog ulja.

Ovi jednostavni koraci mogu učiniti vašu testeninu neodoljivom svaki put.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()