Mnoge domaćice rade istu stvar prilikom pripreme pečuraka za jelo, a kuvarica kaže da to kvari ukus
Kada želite da napravite neko jelo od pečuraka, pre nego što počnete da ih seckate, dinstate ili punite, sigurno ih operete.
Međutim, jedna kuvarica tvrdi da pečurke ne treba prati, već ćete svu prljavštinu sa njih skinuti tako što ih oljuštite.
Anita ima profil na TikToku, gde je prati više od 600.000 ljudi. Ona kaže da pečurke prilikom ispiranja vodom upiju mnogo vode, a to kvari njihov ukus i postanu vodnjikave. Ona je pokazala na video snimku da pečurkama prvo izvadi peteljku, a zatim im oljušti kapicu.
Međutim, ne slažu se svi ljudi sa njom. Mnogi koji su pogledali njen video kažu da pečurke obavezno operu, ali ih ne ljušte. Drugi se pak pitaju kako je moguće da neko ne ljušti pečurke, a treći kako da ih ne operu pre jela.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.