Veoma je bitno da meso prethodno izvadite iz kesice, folije, ili već u čemu ste ga čuvali
Ovaj trik koristi se odavnina, i mnogo je zdravije nego da meso topite u mikrotalasnoj, za čim posežu mnogi.
Potrebno je da u toploj vodi, malo iznad sobne temperature (oko 40-45 stepeni C), rastvorite kašiku običnog šećera i u nju stavite komad mesa koji želite da odmrznete.
Veoma je bitno da meso prethodno izvadite iz kesice, folije, ili već u čemu ste ga čuvali.
Meso je već spremno za sečenje na komade, jer je odmrznuto za svega desetak minuta.
Ne brinite zbog čećera, jer ono će mu samo poboljšati ukus, a tekstura će biti mekana i nežna.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.