Trik sa poklopcem koji skoro niko ne koristi, a sjajan je
Svaka domaćica kada kuva nešto u šerpi koristi poklopac jer je tako brže, štedi se energija i para ne uništava elemente, a takođe ne prlja se šporet.
Obično kada hoćete da proverite da li je neko jelo skuvano, kada skinete poklopac stavite ga sa strane na element i onda voda ili sos curi sa njega i zaprlja vam radnu površinu.
Postoji jedan trik sa poklopcem za koji retko ko zna, a pomoći će vam dosta i neće ništa isprljati.
Kada želite da promešate ili da probate hranu, kada skinete poklopac, ne ostavljajte na radnoj površini nego stavite poklopac na dršku šerpe ili lonca. Skoro svaka šerpa ima mogućnost za ovo.
Ne morate više da brinete da li ćete nešto isprljati, samo isprobajte ovu tehniku.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.