Sa ovim receptom nema greške
Ukoliko još uvek niste odlučili šta biste spremali danas za ručak ovo može da bude pun pogodak.
Sa ovim receptom nema greške.
Iseckajte povrće i dinstajte ga sa malo ulja i vode. Batake, isečeno meso i lovorov list dodajte u povrće zajedno sa malo vode i s paradajz pireom. Posolite i pobiberite po želji. Ostavite na srednjoj vatri da se krčka. Po potrebi dodajte vode.
U međuvremenu pripremite njoke – umutite jaja, dodajte brašno, griz i pomalo dodajte vodu. Ostavite da odstoje 15 minuta, pa ih kašikom vadite i lagano spuštajte u paprikaš.
Paprikaš je gotov kad se meso lagano odvaja od kostiju i kada njoke nabubre i isplivaju na površinu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.