Hrana koja ne sadrži gluten je postala popularna u celom svetu, pa je konzumiraju i osobe koje nemaju intoleranciju
Bezglutenska ishrana prija digestivnom sistemu i poboljšava njegovo zdravlje, a preporučuje se svima koji imaju celijakiju ili intoleranciju na gluten.
Hrana koja ne sadrži gluten je postala popularna u celom svetu, pa je konzumiraju i osobe koje nemaju intoleranciju.
Danas postoji dosta recepeta koje možete da pripremite, a kolači su definitivno najomiljenija kategorija.
Za pripremu domaćih bezglutenskih kolača trebaće vam i prašak za pecivo, a u nastavku teksta pročitajte kako da napravite domaći.
Pomešajte brašno, limunsku kiselinu i sodu bikarbonu u tegli i prašak za pecivo je spreman. Dobro zatvorite teglu i čuvajte u špajzu ili elementu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.