Preporučujemo je i vama
Salata sa tunom i pasuljem se preporučuje kao jedan od zdravijih izbora za ručak.
Pasulj izvaditi iz konzerve i dobro ga isprati. Tunjevinu otvoriti i ocediti od viška ulja.
Crni luk oljuštiti i iseći na tanke listiće. Beli luk sitno iseckati. Zelenu salatu oprati i iseći na šire rezance. Sve ovo sjediniti dodati sok od limuna i začiniti po ukusu.
Služiti sa hlebom i kiselim mlekom.
Vreme pripreme: 15 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.