Vučić sa predstavnicima Ziđina o eksploataciji dragocenih metala i smanjenju zagađenja

Ti projekti će dodatno osnažiti ekonomski razvoj Srbije i još više podići Bor, Majdanpek, Kladovo, Negotin, Zaječar i ceo istok naše zemlje, ocenio je predsednik

16.02.2023. 12:29
  • Podeli:
Aleksandar Vučić_Foto Tanjug Strahinja Aćimović-63da56bba03b2.webp Foto: Tanjug / Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predstavnicima kompanije Srbija Ziđin Koper, a razgovor koji su vodili je ocenio kao odličan.

Vučić je na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, postavio fotografije sa sastanka i napisao da su razgovarali o brojnim pitanjima od obostranog interesa.

"Odličan razgovor sa predstavnicima kompanije Serbia ZijinCopper. Razgovarali smo o brojnim pitanjima od obostranog interesa, a posebno o projektima ubrzane eksploatacije dragocenih metala koji će dodatno osnažiti ekonomski razvoj Srbije i još više podići Bor, Majdanpek, Kladovo, Negotin, Zaječar i ceo istok naše zemlje", napisao je predsednik.

Dodao je da su tokom sastanka razmotrili i planove za proširenje kapaciteta i dodatne investicije u sisteme za smanjenje aerozagađenja.

"Time će rudnik Čukaru Peki postati jedan od lidera u zaštiti životne sredine u Srbiji", naveo je.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()