Snažne žene za snažan svet

Schwarzkopf Gliss Program Samopouzdanja za snažnije žene

Autor: Promo
12.03.2024. 12:08
  • Podeli:
visual-65f03788569c8.webp Foto: Promo

U današnjem svetu snažne i samouverene žene imaju ključnu ulogu u oblikovanju društva, privrede i kulture. Međutim, često se suočavaju sa izazovima koji mogu da utiču na njihovo samopouzdanje i spreče ih da ostvare svoj puni potencijal. Zato je važno osvestiti i podsticati važnost jakih i samouverenih žena u današnjem vremenu.

Ne zaboravimo da je ekonomska nezavisnost žene često polazna tačka za slobodu u svim aspektima života. Samo sigurna i jaka žena je samouverena na svim životnim poljima! Moć da živimo baš onako kako želimo nam donosi obrazovanje - naša sposobnost da učimo, razvijamo se, predstavimo sebe u najboljem svetlu i pronađemo posao iz snova.

Međunarodni dan žena bio je povod da zastanemo i razmislimo: šta možemo da uradimo kako bismo pomogle jedna drugoj na putu ka sticanju nezavisnosti, samopouzdanja i boljih pozicija, prevashodno kada pričamo o tržištu rada?

Upravo ovog proleća stiže jedan Program namenjen svim ženama koje žele da steknu, unaprede i ojačaju samopouzdanje kada je reč o karijeri, poslovnom planu i budu najbolja verzija sebe na tom polju! 

Schwarzkopf Gliss pokreće Program samopouzdanja - jedinstveni obrazovni kurs koji će svakoj ženi pomoći da razvije veštine koje su neophodne za tržište rada, a sve u želji da pomogne ženama da ostvare svoje ciljeve! Program je podeljen u dva dela - prolećni i jesenji segment predavanja čiji je cilj osnaživanje žena na profesionalnom planu.

Prolećni Program samopouzdanja sastoji se od modula koji obuhvataju sve najvažnije aspekte za razvoj vaše karijere - od izbora zanimanja i pisanja CV-ja, preko razgovora sa poslodavcima, do rada u timu i upravljanja stresom, dok je jesenji usmeren na promeni karijere, poslovnoj kulturi, pravima, razvoju i svim izazovima sa kojima se žene susreću na karijernom putu.

Ukoliko ovog proleća želite da naučite vredne lekcije i preokrenete svoju karijeru, saznajte šta vas sve čeka - i kako možete da se prijavite:

Prijave svih zainteresovanih polaznica traju do 25. marta. Za 50 izabranih polaznica predavaja počinju u četvrtak 04. aprila i održavaće se svakog četvrtka tokom aprila meseca, kao i poslednji modul u četvrtak 09. maja u terminima od 18 do 21h u hotelu Moxy u Beogradu. Predavači su vrsni predstavnici, svako u svojoj oblasti, a prijavite se na linku.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()