Barak Bahar posebnim potezom odao počast nastradalim sunarodnicima u Izraelu

Izraelski stručnjak je na meč protiv Radničkog izašao sa crnim povezom oko ruke

08.10.2023. 16:13
  • Podeli:
Barak Bahar-64cce39e3e197.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde od 15 časova gostuju Radničkom u Kragujevcu u sklopu 11. kola Superlige Srbije. 

Prvo poluvreme završeno je rezultatom 3:2 u korist gostiju, a trener crveno-belih fudbalera odao je počast nastradalim sunarodnicima iz Izraela na poseban način.

Naime Barak Bahar je na meč protiv Radničkog izašao sa crnim povezom oko ruke. 

Bahar je ranije uputio saučešće stradalima u njegovoj domovini Izraelu posle napada palestinskog Hamasa i saopštio da neće davati izjave i zbog toga je preskočio i obavezan izlazak pred medije uoči utakmice Superlige Srbije.

"U ovom strašnom danu terora nad nedužnim građanima i vojnicima u mojoj zemlji - Izraelu, želim da uputim saučešće porodicama i nadam se oporavku ranjenih. Pod ovim užasnim okolnostima neću dati uobičajeni intervju", rekao je Bahar u kratkom saopštenju koje je poslato sprskim medijima. 

Izrael je u subotu ujutro napadnut raketnim udarima iz Pojasa Gaze. Pres služba vojske saopštila je da je širom republike ispaljeno više od tri hiljade projektila. Pored toga, borci Hamasa, nakon masovnih raketnih napada, prodrli su u granična područja na jugu Izraela. Prema poslednjim podacima, poginulo je više od 300 izraelskih civila, a 1.864 osobe su povređene.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()