Bila verena, a onda naišao on: Malo činjenica, mnogo nagađanja - ljubavni život Sabalenke misterija i dan-danas

Vreme će pokazati pravu istinu

19.03.2024. 20:42
  • Podeli:
Arina Sabalenka-65a3ee82ccfd2.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Teniserka Arina Sabalenka nikada nije otkrivala tajne svog privatnog života, međutim, strani mediji pišu da je jednom prilikom bila verena.

Arina Sabalenka je imala samo 21 godinu kada je rekla "da" svom tadašnjem vereniku čiji identitet nije otkrivala. Iako brak, u tradicionalnom smislu te reči, nije podržavala, ona je ipak pristala da se uda.

"To je samo veridba. Ja sam pomalo protiv venčanja, protiv takvih događaja", rekla je tada Arina.

Nakon nekog vremena, veridba je propala, pa poznata teniserka nije stupila u bračnu zajednicu sa muškarcem čiji identitet nije poznat ni dan-danas.

Ubrzo nakon toga upoznala je beloruskog hokejaša Konstantina Koltsova, a 2021. godine, kako pišu mediji, otpočeli su vezu.

Kao i sa prethodnim ljubavnim partnerom, Arina Sabalenka je vrlo retko pričala i o emotivnom statusu sa Koltsovom, ali je neretko delila zajedničke fotografije na Instagramu.

Sudeći prema objavama, moglo se zaključiti da su njih dvoje imali skladan odnos, a s obzirom na tužne okolnosti to će zauvek ostati misterija.

Nažalost, svet je danas potresla tužna vest da je bivši hokejaš Konstantin Koltsov preminuo u 42. godini.

Iako je prvobitno objavljeno u beloruskim medijima da je uzrok smrti tromboembolija pluća, prema policijskom izveštaju koji je objavljen od strane detektiva iz Majamija, Sabalenkin dečko je izvršio samoubistvo skokom sa balkona.

U javnosti su se pojavljivale slike i sa Kazanovom među teniserima, Grigorom Dimitrovim, ali i to će po svemu sudeći ostati samo na nagađanjima.

Budućnost će pokazati ko će zauvek osvojiti srce lepe teniserke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()