'Crveno i crno mogu zajedno': Imamo sliku godine sa Beogradskog maratona

Na ovo svi treba da se ugledaju

28.04.2024. 15:16
  • Podeli:
maraton-662e4c0c8aff8.webp Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ

Danas je održan 37. Beogradski maraton, a na ulicama glavnog grada Srbije moglo je da se vidi mnogo lepih scena i srećnih, ali umornih ljudi.

Verovatno i najlepša scena bila je ona u kojoj su se pojavili momci u dresovima Partizana i Crvene zvezde i svima dali pozitivan primer ponašanja.

Navijač Partizana je gurao invalidska kolica u kojima je bio momak u dresu Zvezde, te je još jednom potvrđeno da crveno i crno-beli mogu i treba da idu zajedno.

Zanimljivo je da ovi momci nisu prvi put na Beogradskom maratonu, pošto su bili snimljeni i prošle godine, pa im ovo dođe kao tradicija.

Godinama unazad nismo navikli na lepe scene kada se negde zajedno nađu navijači dva najveća srpska kluba, ali ovo je slika i prilika kako zdrav odnos treba da izgleda.

Ovakva sportska manifestacija treba da predstavlja fer-plej, prijateljski duh, treba da spaja ljude i takvoj sceni smo svedočili na ulicama Beograda.

Čitav događaj uključivao je maraton od 42 kilometra, polumaraton dužine 21,1 kilometar, štafetni polumaraton, trku na 10 kilometara i trku zadovoljstva dugu 2,3 kilometra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()