Abazović prati Orlove u Nemačkoj: Nekadašnji premijer Crne Gore veruje da Englezi mogu da padnu

Nekadašnji premijer Crne Gore istakao je da veruje u prolaz Srbije u narednu fazu takmičenja.

16.06.2024. 08:48
  • Podeli:
dritan abazović reuters-652d926eba9dd.webp Foto: Reuters

Nekadašnji premijer Crne Gore Dritan Abazović je istakao da će pratiti meč Srbije i Engleske i da se nada pobedi Srbije.

Abazović je pratio i utakmicu između Italije i Albanije.

"Biću na stadionu u Gelzenkirhenu, bodriću Srbiju protiv Engleske. Ja se nadam da je vreme za prvo veće iznenađenje, neka bude hrabro i da bude remi i to bi bio veliki rezultat, ali zašto ne verovati da Engleska može da padne?", rekao je Abazović u razgovoru za RTS 

Nekadašnji premijer Crne Gore istakao je da veruje u prolaz Srbije u narednu fazu takmičenja.

"Najveći je test, ako to bude kako treba, mislim da će to biti veliki zalet. Srbija ima sjajne pojedince, mislim da će konačno pokazati da je sjajan tim", zaključio je Abazović.

Utakmica Srbija - Engleska igra se 16. juna na "Šalke areni" od 21.00.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()