Alegri cele sezone ponavlja: Inter je glavni favorit za osvajanje Skudeta

Propustili smo priliku preko Vlahovića, ne propušta da naglasi trener Juventusa

05.02.2024. 13:30
  • Podeli:
Masimilijano Alegri-65c0ca134b6b4.webp Foto: AP Photo/Jose Breton, file/Tanjug

Juventus je bio u Milanu, odigrao derbi kola Serije A sa Interom i poražen se vratio kući u Torino (1:0). Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri je "skinuo kapu" Inzagijevom timu i jasno rekao da je "Inter glavni favorit za titulu", prenose italijanski mediji.

"Znali smo da će biti težak meč. Prvo poluvreme je bilo ujednačeno, oni su postigli gol, a mi smo propustili priliku preko Dušana Vlahovića. U drugom poluvremenu je utakmica bila otvorenija, zabavnija za gledanje, a oni su bili opasni iz kontri. Moramo da se poboljšamo, ali istovremeno čestitam svojim igračima", rekao je Alegri.

Inter je prvi na tabeli Serije A sa 57 bodova, dok je Juventus drugi sa 53, ali crno-beli imaju meč više.

"U junu nismo očekivali da ćemo se naći u ovakvoj situaciji. Jesmo ljuti zbog ovog poraza, ali oduvek sam govorio da je Inter favorit za titulu, ostajem pri tom stavu. Ako ostanemo blizu, to je dobro, a i Milan se bori, pa ko zna", istakao je Alegri i dodao da je njegov tim platio danak tenziji na koju nije navikao.

Juventus će u narednom kolu Serije A na svom terenu dočekati Udineze.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()