Anćeloti ima favorita za svog naslednika: Poznaje klub i veoma je popularan

Italijan zadovoljan što se u Brazilu priča samo o njemu

26.11.2023. 10:44
  • Podeli:
Karlo Anćeloti-6465e1a187d7c.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je da Ćabi Alonso ima profil da bude šef stručnog štaba španskog kluba, prenose tamošnji mediji.

Anćeloti ima ugovor sa Realom do juna 2024. On bi potom trebalo da preuzme fudbalsku reprezentaciju Brazila.

"Ne razmišljam o svojoj budućnosti. Ponosan sam što se u Brazilu priča o meni i ni o čemu drugom. Sačekaću poslednji dan u Realu", rekao je Anćeloti.

Alonso je trener Bajera iz Leverkuzena, a od 2018. do 2019. je radio u trenerskoj akademiji madridskog kluba. Španski mediji su ranije najavili da bi Alonso na kraju sezone mogao da preuzme Real.

"On je bio sjajan igrač i ima fantastičnu trenersku karijeru. Ima profil da bude trener Reala, jer poznaje klub i veoma je popularan", istakao je Anćeloti.

Španac niže odlične rezultate

Alonso je preuzeo Bajer u oktobru prošle godine kada je klub iz Leverkuzena bio pretposlednji na tabeli Bundeslige. Španski trener je na kraju sezone osvojio šesto mesto sa Bajerom i izborio plasman u Ligu Evrope

Ekipa iz Leverkuzena je prošle sezone stigla i do polufinala Lige Evrope, a trenutno se nalazi na prvom mestu na tabeli Bundeslige sa 34 boda.
Alonso ima ugovor sa Bajerom do juna 2026. godine.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()