Anderleht traži novog trenera: Vladimir Ivić glavni kandidat?

Još uvek ništa nije dogovoreno...

04.10.2024. 15:20
  • Podeli:
Vladimir Ivic trener Profimedia-65f16ce2208bb.webp Foto: Profimedia

Srpski stručnjak Vladimir Ivić, prethondih dana boravio je u Belgiji gde je obavio razgovore sa rukovodstvom Anderlehta.

On je na  spisku kandidata za preuzimanje funkcije šefa stručnog štaba, a glavi konkurent navodno mu je mladi, perspektivni stručnjak čije ime se ne otrkiva zbog toga što je pod ugovorom sa drugim klubom.

Ništa još uvek nije dogovoreno, a zahtev uprave je da u klubu, makar u ulozi asistenta ostane Dejvid Hubert – aktuelni trener.

Ivić je u izboru nove sredine slobodan od marta meseca, kada je raskinuo saradnju sa Krasnodarom.

Prethodno je sa klupe predvodio PAOK, Makabi Tel Aviv i Votford.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()