Anri: Mbape bi trebalo da se podredi ekipi

Uporediću slučaj Mbapea sa mojim: Mrzeo sam da igram krilo, ali sam to činio zbog tima, kaže legendarni Francuz

13.10.2022. 12:27
  • Podeli:
Kilijan Mbape Nejmar_EXPA Pixsell-1665408787826.webp Foto: EXPA / Pixsell

Bivši francuski fudbalski reprezentativac Tijeri Anri izjavio je da bi napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape trebalo da se podredi timu, prenosi "CBS sports".

Mbape je u maju produžio ugovor sa "svecima" do juna 2025. godine. Pojedini francuski mediji objavili su da francuski reprezentativac želi da napusti klub iz Pariza i njegov transfer je iznova postao fudbalska tema javnosti.

"Uporediću Mbapea sa svojom situacijom. Nisam voleo da igram na poziciji krila. Mrzeo sam to, ali sam to činio zbog tima. Nije mi se svidelo. Posle stotina utakmica i ko zna koliko golova za Francusku, morao sam da igram na levoj strani. Umesto mene u špicu su igrali fudbaleri, koji su imali manje utakmica i koji su postigli manje golova", rekao je Anri.

Mbape je nezadovoljan situacijom u pariskom klubu, a navodno bi mogao da napusti redove francuskog šampiona u januaru naredne godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()