Arteta o Gvardioli: Volim ga, divim mu se od desete godine

Njih dvojica su sarađivali u Mančester sitiju

29.09.2024. 13:58
  • Podeli:
guardiola - city  arteta - reuterd-63d4cafc0e538.webp Foto: Reuters

Aktuelni menadžer Arsenala Mikel Arteta rekao je da voli i poštuje svog bivšeg mentora Pepa Gvardiolu.

On je dugo radio pod Gvardiolom u Mančester sitiju kao njegov pomoćnik, da bi se zatim otisnuo u neke nove vode i preuzeo Arsenal.

"Volim Pepa. Divim mu se još od kada sam imao 10 godina. Poštujem ga, veoma sam zahvalan zbog svega što je uradio za mene i što i dalje radi", rekao je Arteta.

Arteta je upitan i da prokomentariše pojačane tenzije između "Građana" i "Tobdžija" u prethodnom kolu Premijer lige.

"Ako neko želi da naškodi tom odnosu, to nije u mojim rukama. Gvardiola zna, njegov stručni štab zna šta osećam, jer i dalje pričamo i u kontaktu smo", dodao je Španac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()