Atletiko nudi Simeoneu novi ugovor, sa jednim uslovom

Legendarni Argentinac i čelnici kluba iz Madrida sarađuju od 2011. i nemaju nameru da se rastaju

30.10.2022. 15:34
  • Podeli:
diego-simeone-reuters.jpg

Čelnici Atletiko Madrida spremni su da ponude produženje ugovora treneru Dijegu Simeoneu do juna 2026. godine, prenose španski mediji. Rezultati koji nisu za pohvalu nisu pokvarili odnose unutar kluba, a posle 5. kola Lige šampiona i ispadanja iz iste slavni Argentinac je rekao da je toliko uporan i tvrdoglav da sigurno neće podneti ostavku.

Želja rukovodstva Atletika je da Simeone produži ugovor uz uslov da se dve strane za dve godine sastanu kako bi razgovarali o novom angažmanu.

Simeone je u Atletiku od 2011. godine, dva puta je bio šampion Španije, osvojio je Kup Kralja, Ligu Evrope dva puta, a sa madridskim klubom stigao je dva puta do finala Lige šampiona.

Atletiko je kolo pre grupne faze Lige šampiona izgubio sve šanse za plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg klupskog takmičenja.

Madridski klub je treći u La ligi sa 23 boda, a je u gostima poražen od Kadiza 3:2 u 12. kolu španskog prvenstva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()