Atraktivna plavuša najveća podrška Glazeru: Odmah se oglasila posle meča sa Sitijem

Po završetku meča atraktivna Šira Glazer Morag, supruga čuvara mreže Crvene zvezde, pokazala je da je najveća podrška svom izabraniku

20.09.2023. 09:30
  • Podeli:
šira i omri glazer instagram printscreen shiramorag-650aa04993b67.webp Foto: Instagram/PrintScreen/shiramorag

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da stignu do čuda i iznenade aktuelnog šampiona Evrope Mančester siti u prvom kolu Lige šampiona.

Četa Baraka Bahara vodila je na poluvremenu golom Osmana Bukarija, ali je Siti u nastavku okrenuo i preko dvostrukog strelca Alvareza i Rodrija koji je postigao jedan pogodak, stigao do pobede od 3:1.

Najbolji pojedinac ovog meča definitivno je bio čuvar mreže Crvene zvezde Omri Glazer. Izraelac je branio fenomenalno, postavio je rekord po broju odbrana na jednom meču Lige šampiona, ali nije uspeo da drži koncentraciju čitavih 90 minuta i donese Zvezdi čudo.

Po završetku meča atraktivna Šira Glazer Morag, supruga čuvara mreže Crvene zvezde, pokazala je da je najveća podrška svom izabraniku, pa je na svoj Instagram podelila nekoliko priča koje dokazuju koliko je ponosna na Izraelca.

Priče su vezane za briljantnu partiju Omrija Glazera i rekord koji je postigao, a sada je i jasno da je njemu možda i lakše da odbrani i nemoguće kada zna da ga baš ona čeka kući.

Supruga 27-godišnjeg čuvara mreže se bavi dizajnom, i osnivač je "Vague et chanson" brenda koji je veoma poznat u velikim modnim centrima poput Milana Pariza i Rima. 

Šira je veoma popularna na društvenim mrežama, a na Instagramu ovu atraktivnu damu prati čak 100.000 ljudi.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()