Babić uveren: Rusi će navijati za Srbiju na Evropskom prvenstvu

Banjalučanin izneo očekivanja pred prvenstvo u Nemačkoj

11.06.2024. 07:30
  • Podeli:
Srđan Babić-655b6c5d28394.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

Bliži se Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a fudbalska groznica polako raste.

Među 24 zemlje koje su se kvalifikovale na prvenstvo Evrope nije Rusija, odakle bi Orlovi mogli da imaju veliku podršku.

"Znam da će Rusi navijati za Srbiju. Osećam i kada igram u Premijer ligi Rusije da oni podržavaju nas Srbe", rekao je Srđan Babić za ruske medije.

Pouzdani defanzivac nije hteo da daje prognoze za plasman Srbije na EURO.

"Dužni smo da predstavljamo našu zemlju na najbolji mogući način. Razmišljamo o tome kako da budemo još bolji nego do sada. Zato ćemo ići korak po korak, od utakmice do utakmice i nadam se da ćemo proći grupu", rekao je Babić i dodao ko ima najveće šanse za osvajanje kontinentalnog takmičenja:

"Po meni, najveći favoriti su Engleska i Francuska. Imaćemo jako tešku utakmicu sa Englezima u grupi, ali nadam se da ćemo dostojno braniti boje Srbije."

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()