Bahar: Moramo da igramo još bolje

Zvuči paradoksalno, ali imali smo sasvim dobre periode, kaže trener Vojvodine

31.07.2023. 08:00
  • Podeli:
Barak Bahar-649a7e7e6174d.webp Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je večeras posle pobede nad Vojvodinom (5:0) na startu Superlige Srbije da njegova ekipa mora da igra još bolje i da ih čeka još posla.

"Volimo mi da pobeđujemo, ali moramo da igramo bolje. Crveni karton, penal... taj početak nam je olakšao posao, to se dešava i dobro smo tad reagovali, ali moramo još bolje, čeka nas još posla. Naravno, drugačiji su takmičarski od prijateljskih mečeva, ali na nama je da nastavimo sa dobrom igrom i u predstojećim utakmicama'', istakao je izraelski stručnjak za TV Arena sport.

Uprkos rezultatskom debaklu, trener Vojvodine Radoslav Batak nije bio nezadovoljan.

"Moram da budem iskren i objektivan, iako zvuči paradokasalno u ovom visokom porazu, ali imali smo mi sasvim dobre periode. Rano dobijen crveni karton, pa penal...Ipak, dobra stvar i za klub, i za ekipu i mene kao trenera, je što smo imali dva veoma mlada debitanta, Busnića i Jovanovića, a mislim da smo čak i sa 10 igrača bili hrabri. Ovakvoj Zvezdi stvorili smo tri, četiri stoodstotne šanse. Naravno, kad primite pet golova, ostaje samo da se izvuku pozitivne stvari. Naročito nama, pred četvrtak i APOEL, na koji pozivam sve naše navijače jer nam je podrška potrebna", rekao je Batak.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()