Bahar objasnio zašto mladi nisu startovali protiv Lajpciga i šta je sa Bukarijem: Svi gledaju u revanš meč

Bahar je pohvalio atmosferu u Lajpcigu, čemu su doprinele i Zvezdine pristalice

26.10.2023. 07:29
  • Podeli:
Tan2023-10-2521132314_4 barak bahar AP PhotoMatthias Schrader-6539f905d89f2.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar bio je razočaran posle poraza njegovih igrača od ekipe Lajpciga u grupi G Lige šampiona, ali, ipak, pokušao je da pronađe dobre stvari u igri.

"Nismo odustajali ni posle primljenih golova. Borili smo se u pokušaju da izbegnemo poraz. Srećan sam što su mladi igrači uneli novu energiju i doprineli da budemo bolji. Nedostajalo nam je sreće za izjednačenje", bio je prvi utisak trenera crveno-belih nakon meča. 

Na pitanje da li su Nedeljković, Lučić i Mijatović zaslužili da možda počnu meč, Barak je odgovorio:

"Naši mladi igrači su dokazali koliko su važni timu. Predstoji nam još mnogo utakmica, biće mesta i za njih u prvoj jedanaestorici. Svaku utakmicu posebno pripremamo i znamo šta nam je potrebno",

Osman Bukari je značajno popravio igru Zvezde u nastavku. Bahar je objasnio da nije mogao da reprezentativca Gane uvrsti u tim od prvog minuta:

"Bukari se vratio posle povrede. Nismo hteli da rizikujemo s njim. Znali smo da je spreman za 30 do 45 minuta. Igrao je veoma dobro, bio je opasan po gol. Očekujemo njegov povratak u punoj snazi za sledeće mečeve", poručio je Bahar. 

Lajpcig je pokazao i slabosti, Zvezda će pokušati da ih iskoristi u „revanšu“.

"Biće vremena da analiziramo ovaj meč i pripremimo se za drugi. Jako smo dobro igrali u drugom poluvremenu i to bi mogao da bude recept za utakmicu u Beogradu".

Jang bojs je poražen od Mančester sitija i posle trećeg kola ima jedan bod, koliko i Crvena zvezda.

"Sledeća utakmica protiv Lajpciga je mnogo važna za nas. Čekaju nas još tri meča do kraja grupne faze, od čega dva na Marakani, što nam ide na ruku. Ne gledamo rezultate drugih. Pre drugog susreta sa Nemcima imaćemo dva u Super ligi Srbije i oni su nam od ovog momenta najbitniji", iskren je Barak Bahar. 

Bahar je pohvalio atmosferu u Lajpcigu, čemu su doprinele i Zvezdine pristalice:

Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

"Čuli smo naše navijače sve vreme. Oni mogu da budu ponosni na našu igru. Verujem da ćemo u narednoj utakmici izgledati bolje. Siguran sam da će za dve nedelje naš stadion biti pun i da će ambijent biti bolji od ovog u Nemačkoj."

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()