Bajern eliminisan u Kupu Nemačke od trećeligaša: Miler kritikovao saigrače

Plasman u osminu finala Kupa Nemačke izborili su, između ostalih, i Borusija Dortmund, Bajer Leverkuzen, Herta i Ajntraht iz Frankfurta.

02.11.2023. 12:44
  • Podeli:
Tan2023-09-1223131790_2 tomas miler (AP PhotoMartin Meissner-65438b73bcc13.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Fudbaleri Sarbrikena pobedili su sinoć na svom terenu ekipu Bajerna rezultatom 2:1 (1:1) u meču šesnaestine finala Kupa Nemačke. 

Golove za domaći tim postigli su Patrik Sonthajmer u 45. i Marsel Gaus u šestom minutu nadoknade vremena. Jedini strelac za Bajern bio je Tomas Miler u 16. minutu. 

Fudbaleri Sabrikena igraju u trećoj nemačkoj ligi. 

Sportski direktor fudbalskog kluba Bajern Kristof Frojnd izjavio je danas da je razočaran eliminacijom njegovog tima u drugom kolu Kupa Nemačke, prenose nemački mediji.

"Odigrali smo jako, jako loše prvo poluvreme. Ovo jednostavno ne sme da se dešava. U drugom poluvremenu nismo mogli da postignemo gol. Ne možemo na taj način da odigramo poluvreme, bilo smo bez agresije i hrabrosti. Malo smo uradili, moramo sami sebe da krivimo. Ovo je veliko razočaranje", rekao je Frojnd za Sport1.

Jedan od najboljih fudbalera Bajerna Tomas Miler kritikovao je pojedine saigrače, koji su posle poraza od Sarbrikena odbili da pozdrave navijače.

"Doživeli smo težak poraz, koji je teško 'progutati' i fokusirati se na subotu. Izvinjavam se navijačima za ponašanje celog tima posle utakmice. Morali bi da se držimo zajedno i da vam pokažemo poštovanje. Možda je 'Klasiker' savršena prilika da popravimo situaciju", napisao je Miler na društvenim mrežama.

Plasman u osminu finala Kupa Nemačke izborili su, između ostalih, i Borusija Dortmund, Bajer Leverkuzen, Herta i Ajntraht iz Frankfurta.

Rezultati mečeva 1/16 finala Kupa Nemačke: Borusija Dortmund - Hofenhajm 2:1, Frajburg - Paderborn 1:3, Holštajn Kil - Magdeburg posle penala 3:4 (2:2), Sandhauzen - Bajer Leverkuzen 2:5, Herta - Majnc 3:0, Sarbriken - Bajern 2:1 i Viktorija Keln - Ajntraht (F) 0:2.

Bajern će u subotu igrati sa Borusijom u Dortmundu u derbi meču 10. kola Bundeslige.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()