Bajern produžio ugovore sa iskusnima: Nojer i Ulrajh ostaju u Minhenu

Nastavljaju gde su stali

28.11.2023. 21:18
  • Podeli:
Manuel Nojer-655382b75795c.webp Foto: Lennart Preiss/dpa via AP/Tanjug

Golmani Bajern Minhena Manuel Nojer i Sven Ulrajh potpisali su nove ugovore sa čelnicima kluba, saopšteno je na zvaničnom sajtu fudbalskog velikana iz Minhena. 

Kako je navedeno, Nojer (37) i Ulrajh (35) su stavili potpise na vernost klubu do juna 2025. godine.

Nojer je došao u Minhen iz Šalkea u leto 2011. i od tada je nezamenljiv na golu Bavaraca, preskakao je utakmice samo zbog povreda i kartona. Branio je gol Bajerna na čak 495 utakmica u svim takmičenjima.

Sa Bajernom je osvojio dve Lige šampiona (2013. i 2020), a istih godina je osvajao i Svetsko klupsko prvenstvo i UEFA Superkup, kao i ukupno 11 titula prvaka i pet Kupova Nemačke.

Ulrajhu je ovo drugi mandat u Bajernu. Bio je u klubu od 2015. do 2020, a vratio se 2021. godine. Gol Bavaraca branio je ukupno 78 puta i uvek je bio odlična zamena kad Nojer nije mogao da brani zbog povreda ili suspenzija.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()