Batak: Cilj nam je da odigramo reprizu sa Marakane

U fudbalu, kao i u životu je sve moguće, a zavisi koliko u nešto veruješ i šta pružiš,

12.05.2023. 15:09
  • Podeli:
Radoslav Batak-64428866e51df.webp Foto: FK Vojvodina

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da njegov tim želi da ponovi igru sa prošlog susreta dve ekipe u Beogradu (1:1).

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18.30 dočekuju ekipu Vojvodine u utakmici 5. kola Superlige Srbije.

"Pred nam je derbi utakmica protiv Zvezde, koja u ovoj sezoni nije izgubila nijednu utakmicu. Vojvodina je poslednji meč sa Zvezdom odigrala na "Marakani" veoma dobro i nije izgubila. To je i ovog puta naš cilj. S obzirom na to da nas u sredu očekuje teška utakmica polufinala Kupa protiv Čukaričkog, a onda tri dana kasnije i derbi sa Partizanom kod kuće, moramo da budemo ekonomični, pametni i da razmišljamo o svemu. Evropu smo obezbedili kroz ligu i hoćemo da prođemo i u finale Kupa. Naravno, u ovom trenutku je nešto veći akcenat na tom takmičenju", istakao je Batak.

Strateg Vojvodine dodaje da njegovi izabranici mogu do pobede, ali da bi bio zadovoljan i bodom iz ovog susreta.

"U fudbalu, kao i u životu je sve moguće, a zavisi koliko u nešto veruješ i šta pružiš. Zvezda nije poražena ove sezone i sigurno im je cilj da tako ostane do kraja. Želimo da ponovimo onu igru iz prošlog meča sa njima u Beogradu i da barem ostanemo neporaženi. To bi nam bilo važno pred utakmicu Kupa, koju igramo u sredu. Nemamo ozbiljnijih povreda. Nakon manje povrede, koju je Milošević dobio u Nišu, vratio se, a imamo još nekoliko igrača koji su roviti. Napravićemo u petak poslednji presek", zaključio je Batak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()