Bekam surovo iskren: Predugo traju problemi u Junajtedu

I sam je obeležio jedan deo istorije kluba sa Old Traforda

14.05.2024. 08:19
  • Podeli:
dejvid bekam-66430206395d7.webp Foto: AP Photo/Lynne Sladky

Dejvid Bekam, jedna od ikona Mančester junajteda, smatra da se klub nalazi u veoma teškom stanju.

Bekam, koji je obeležio jedan deo istorije kluba sa Old Traforda, u Atletik podkastu "Talk of the Devils", pričao je o nevoljama koje su snašle slavni klub.

Bekam kaže da je u deceniji po odlasku Aleksa Fergusona u penziju, 2013. godine, izbilo sve na površinu.

"Imali su stvarno težak period od pet ili deset godina, ali znalo se da će biti tako kada šef napusti klub. Nije samo u tome stvar, izgubili smo igrače poput Rajana Gigsa, Roja Kina i Garija Nevila, svi oni su dugo bili u Junajtedu. Izgubite deo toga, onda gubite i deo kluba", kaže Bekam.

Dejvid je pričao o Junajtedu na promociji novog Amazonovog dokumentarnog filma, "99", o sjajnoj sezoni kluba kada je te 1999. osvojena tripla-kruna.

"Znalo se da će biti teško. Ipak, svi bismo voleli da se to brzo promeni, jer sada sve to traje već predugo", dodao je Bekam.

On je trenutno vlasnik MLS franšize Intera iz Majamija.

Za Mančester junajted je odigrao 394 utakmice i postigao 85 golova, osvojio je 12 trofeja, od toga pet u Premijer ligi i Ligu šampiona 1999.  

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()