Bild: Real dovodi zvučno nemačko ime

Nemac je procenjen na 80.000.000 evra

05.06.2023. 13:35
  • Podeli:
Lopta Premijer liga-6438fe314fb08.webp Foto: Pixabay

Nemački "Bild", pozivajući se na izvore bliske fudbaleru, navodi da bi u narednim danima Kai Haverc mogao da potpiše ugovor sa Real Madridom.

Nemac je procenjen na 80.000.000 evra, a "Mundo deportivo" navodi da je Haverc spreman za selidbu u Madrid, a tvrde da bi obeštećenje od 60.000.000 evra zadovoljilo apetite Plavaca.

Ovaj 23-godišnji fudbalski majstor je u Čelsiju od 2020. godine, prethodno je nastupao za Leverkuzen, a ono što se zna jeste da je on verovatnija zamena za Marka Asensija, ne za Karima Benzemu koji takođe napušta klub.

Pominje se da bi i Džud Belingem mogao da pojača Real u letnjem prelaznom roku.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()