Brzo našli zamenu: Tomislav Sivić novi trener Novog Pazara

Sivić je već vodio Novi Pazar u sezoni 2021/2022

25.08.2024. 14:54
  • Podeli:
tomislav sivić-66cb26d69f5e1.webp Foto: Milos Miskov/ATAImages

Srpski fudbalski stručnjak Tomislav Sivić novi je trener Novog Pazara, saopšteno je danas.

Sivić je na mestu trenera Novog Pazara zamenio Nikolu Trajkovića, sa kojim je klub ranije danas sporazumno prekinuo saradnju.

Sivić je vodio Novi Pazar u sezoni 2021/2022. On je ranije trenirao Smederevo, Voždovac, Hajduk iz Kule, Spartak iz Subotice, Radnički iz Niša, Železničar iz Pančeva, Kečkemet, Diošđer, Mezekevešd i Pakš.

Novi šef stručnog štaba predvodiće Novi Pazar u subotu protiv ubskog Jedinstva u sedmom kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri Novog Pazara se trenutno nalaze na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli SLS sa četiri boda iz pet utakmica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()