Crna Gora želi da se revanšira Litvaniji: Ako ne uspe doneće radost Srbiji

Nećemo ići grlom u jagode, ali ćemo igrati napadački, kaže selektor Miodrag Radulović

16.11.2023. 09:46
  • Podeli:
Fudbaleri Crne Gore-652eecb747d04.webp Foto: Darko Vojinović/Tanjug

Fudbaleri Crne Gore dočekuju Litvance od 20.45, a da bi se plasirali na EURO 2024. neophodna im je pobeda, baš kao i u Budimpešti (nedelja, 15.00) protiv Mađarske, uz to im je neophodni i da Bugarska pobedi Mađarsku ili Srbiju

"Litvanci su nam veliki dužnici. Dva boda koja smo izgubili tamo su na neki način i promenila tok kvalifikacija. Duel sa njima u četvrtak je utakmica principa - zadužili su nas, dobar su tim, fizički posebno, dobri u tranziciji, ali želimo da im se revanširamo", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović i nastavio sa planovima:

"Igraćemo napadački - veliki broj utakmica igrali smo sa dva špica, tu se jasno vidi naša želja da pobedimo, bez obzira na to koje je ime protivnika. Igraćemo u formaciji 4-4-2, nemamo šta da krijemo. Možda ćemo ovom objavom olakšati njihovom selektoru, ali u fudbalu više nema tajni, sve su to nijanse. Bitno je da se nametnemo. Nećemo ići grlom u jagode, ali ova postavka je najava da ćemo igrati napadački, da ćemo sve uraditi da pobedimo - da li ćemo uspeti, videćemo", otkrio je Radulović.

Ukoliko Crna Gora ne pobedi Litvaniju, Srbija će i teoretski obezbediti plasman na EURO, bez obzira na ishod meča sa Bugarima u nedelju.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()