Đanluka Vijali hitno prebačen u bolnicu

Bivši fudbaler, zbog raka pankreasa hospitalizovan u Londonu, prošle nedelje je podneo ostavku na sve funkcije u stručnom štabu italijanske reprezentacije

20.12.2022. 12:32
  • Podeli:
Gianluca Vialli_foto_YT-63a197c3dc17b.webp Foto: YouTube

Bivši italijanski fudbalski reprezentativac Đanluka Vijali hitno je juče prebačen u jednu londonsku bolnicu, pošto mu se pogoršalo zdravstveno stanje, prenosi italijanska Gazeta delo Sport.

Vijali (58) je zbog raka pankreasa hospitalizovan u Londonu, a prošle nedelje je podneo ostavku na sve funkcije u stručnom štabu italijanske reprezentacije pošto želi da se posveti samo lečenju teške bolesti. Legendarnom italijanskom fudbaleru otkriven je rak 2017. godine.

"Posle dugih i teških pregovora sa mojim doktorima odlučio sam, nadam se privremeno, da odstupim sa svih funkcija u italijanskoj reprezentaciji. Cilj mi je da upotrebim svu svoju fizičku i mentalnu energiju kako bi mi se telo oporavilo u ovoj fazi bolesti. Nadam se da ću što pre da se vratim kako bih mogao da uđem u nove avanture", napisao je pre nedelju dana Vijali na društvenim mrežama.

Vijali je u karijeri igrao za Kremoneze, Sampdoriju, Juventus i Čelsi. Za reprezentaciju Italije nastupio na 59 utakmica i postigao je 16 golova. On je potom trenirao Čelsi i Votford, a stručnom štabu italijanske reprezentacije priključio se 2019. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()