Definitivno napušta Torino ove zime: Da li je ovo Radonjićeva naredna destinacija?

Srpski fudbaler je tražena roba ove zime

17.01.2024. 09:31
  • Podeli:
Nemanja Radonjić-650979173d2a5.webp Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP/Tanjug

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić će sigurno ove zime napustiti Torino, a nekoliko klubova već želi da ga vidi u svojim redovima. Monca je bila favorit, ali, dogovor je propao, dok se sada javila i Majorka, klub iz Primere.

Majorka u svojim redovima već ima dva srpska fudbalera, a to su Predrag Rajković i Matija Nastasić, dok bi očigledno želeli da dovedu i još jednog, kako bi im pomogao u borbi za opstanak u najjačem fudbalskom rangu u Španiji.

Radonjić je ove sezone odigrao 10 mečeva za Torino u Seriji A, a postigao je i čak tri gola, pre nego što je sklonjen na klupu.

Informaciju o interesovanju Majorke je preneo Fabricio Romano, koji je istakao da je ovaj klub tek "upitao" o srpskom fudbaleru, te da još nije došlo do daljih pregovora.

Osim Majorke, u slučaju Nemanje Radonjića se pominju i interesovanja Salernitane iz Serije A, odnosno San Hoze Ertkvejka iz MLS lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()