Delije, ovo ste čekali: Evo koliko će koštati Zvezdine karte za Ligu šampiona

Prodavaće se isključivo kroz pakete

06.09.2024. 14:03
  • Podeli:
marakana delije-66d34a542fde3.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u Ligu šampiona, što je na Marakani izazvalo euforiju kod navijača.

Nakon toga, stigla su i tri zvučna pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka, što je dodatno "podgrejalo" pristalice crveno-belih.

Zvezdu u Ligi šampiona čekaju pakleni rivali, a biće ih ove sezone osam, po novom sistemu takmičenja - četiri na Marakani i četiri na gostovanjima.

Zvezda će na svom terenu ugostiti Benfiku (19. septembar), Barselonu (6. novembar), Štutgart (27. novembar) i PSV (21. januar), dok će gostovati Interu (1. oktobar), Monaku (22. oktobar), Milanu (11. decembar) i Jang Bojsu (29. januar).

Ono što najviše zanima navijače Zvezde, jeste koliko će biti cene ulaznica.

Kako se saznaje, Zvezda za sada ne planira da pušta u prodaju pojedinačne karte, već će se one prodavati isključivo kroz pakete.

Telegraf je nezvanično saznao i cene paketa karata za četiri meča Lige šampiona protiv Benfike, Barselone, Štutgarta i PSV-a, a one su sledeće:

  • Sever i Jug: 9.500 dinara
  • Istok: 18.000 dinara
  • Zapad 22.000 dinara
  • Tribina Siniša Mihajlović: 47.500

Ipak, paketi za Ligu šampiona još nisu pušteni u prodaju, a biće ih sve manje, pošto su i dalje u prodaji Premium sezonske karte, koje čak i ispadaju povoljnije za navijače jer čak i za manju cenu navijači imaju mogućnost da gledaju i mečeve Lige šampiona, ali i sve ostale mečeve na Marakani tokom čitave sezone, uključujući i večite derbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()