Delije priredile bratski doček igračima Olimpijakosa: Zagrmela dobro poznata pesma uz bakljadu

Poznato je da su navijači dva kluba u bratskim odnosima

30.08.2023. 19:57
  • Podeli:
Delije Monako.jpg Foto: Darko Vojinović / Tanjug

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak od 20.00 dočekuju Olimpijakos, u okviru revanš meča plej-ofa za Ligu Evrope.

Od ranije je poznato da će se ovaj susret igrati na novootvorenom stadionu "Dubočica" u Leskovcu, a za sam susret vlada izuzetno veliko interesovanje.

Očekuje se i dolazak većeg broja pristalica grčkog kluba, a poznato je i da je grupa "Gate 7" u bratskim odnosima sa navijačima Crvene zvezde.

Samim tim, očekuje se da uz grčke navijače na tribinama bude i određen broj Delija, a pristalice beogradskih crveno-belih, već su napravile uvod za sutrašnji spektakl.

Naime, ispred hotela u kojem su smešteni fudbaleri Olimpijakosa, pojavila se grupa Delija, i uz dobro poznatu pesmu i bakljadu im poželeli dobrodošlicu u Srbiju.

Kako je to izgledalo, možete videti u snimku u nastavku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()