Dogovoreno: Nenad Milijaš ostaje u Zvezdi

Legenarni fudbaler je dobio podršku kluba

01.06.2024. 16:34
  • Podeli:
nenad milijaš Bane T. StojanovicATAImages-665b322376825.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

Omladinci Crvene zvezde su posle maratonske trke sa IMT-om ostali bez šampionske titule, ali će juniore najtrofejnijeg srpskog kluba i u narednoj sezoni predvoditi isti čovek, Nenad Milijaš. 

On je dobio podršku svih struktura unutar kluba zbog načina rada i vođenja „klase 2005“ u sezoni za nama.

Milijaš je u prethodnih 12 meseci, zajedno sa direktorom Nikolom Jelićem kreirao politiku omladinske škole Crvene zvezde. Očigledno je zadovoljio pretpostavljenje, pa će u narednoj sezoni legenarni fudbaler u ruke dobiti miksovanu generaciju. Odnosno momke rođene 2006. i 2007. godine.

Posebno od ovih mlađih u Crvenoj zvezdi očekuju mnogo. Pod komandom Slađana Nikolića, u kadetskoj konkurenciji su se šalili sa rivalima, i na kraju ubedljivo osvojili šampionsku titulu. Takođe, kadetska selekcija Srbije je uglavnom sastavljenja od momaka iz Crvene zvezde. Mnogi od njih će u narednoj sezoni sarađivati sa Nenadom Milijašom.

Legendarni kapiten nije imao dilemu kada je reč o opstanku u Ljutice Bogdana. Imao je ponudu kluba iz Superlige (nezavnično lučanska Mladost), ali je spoznao da mu stvaralački rad prija.

Pre omladinske škole Nenad Milijaš je radio kao pomoćnik Dejana Stankovića i Vladana Milojevića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()