Doneta odluka: Huligani uništili teren, ali derbi će se ipak igrati u Humskoj

Loša uvertira pred 174. večiti derbi

22.09.2024. 13:20
  • Podeli:
fk partizan, 8 avg 2024 - profimedia-0897356804-66bf8af6b4ecc.webp Foto: Profimedia

 Jutros je osvanula ružna slika sa stadiona Partizana i to pred 174. večiti derbi.

Naime, grupa huligana upala je tokom noći na teren stadiona i oštetila travu.

Kada su zaposleni na održavanju terena stigli danas na stadion imali su šta da vide. Umesto zelenog tepiha, na delovima terena osvanule su dugačke crne linije.

Ipak kako saznaje Mozzart Sport, odigravanje 174. večitog derbija nije ugroženo. Ljudi iz Partizana će pokušati da saniraju teren koliko je to moguće, dok će uz pomoć Komunalnog i njihovih usisivača biti uklonjeno staklo.

Ostaće crni tragovi da kvare utisak za oko, ali teren bi trebalo da bude u stanju da može utakmica da se igra sutra od 19 časova.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()