Drinčić se oglasio: "Pojedincima ne odgovaraju dobri rezultati Radničkog"

Kako je naglasio on ima odličan odnos sa ljudima iz uprave

17.09.2024. 17:00
  • Podeli:
drincic Ivica Veselinov fk partizan Ata images-665b284cd1363.webp Foto: Ivica Veselinov Ata images

Radnički iz Niša je u osmom kolu stigao do prve superligaške pobede, a golovima Bosića i Jurukova savladali su Jedinstvo na Ubu.

On je pojasnio poruke poslate nakon utakmice na stadionu "Dragan Džajić" i dodao da one nisu bile usmerene protiv rukovodstva kluba.

"U kontekstu moje izjave koju su pojedinci pogrešno razumeli, želim da naglasim da čestitku mojim igračima na sjajnoj igri, treba shvatiti u kontekstu poštovanja prema njihovom trudu i radu koji su uložili, ali to ne znači i negiranje značaja rukovodstva kluba, baš naprotiv. Uostalom, ja sam i kao igrač bio ispoštovan od strane ove uprave i srećan u Nišu. To je i bio jedan od glavnih razloga što sam i prihvatio poziv istih tih ljudi da kao trener predvodim Radnički. Kao i pre šest godina, tako i danas, imam odličnu saradnju sa njima i mogu da kaže sve najbolje o predsedniku, upravi kluba, kao i o svim zaposlenima", navodi se na društvenim mrežama Radničkog.

Naglasio je i da ima odličan odnos sa ljudima iz uprave.

"Prvi čovek kluba Ivica Tončev mi je pružio sve što sam tražio, čak i više, da bi mogli da Radnički vratimo na stare staze slave, što polako već i činimo. Čini mi se da pojedincima ne odgovaraju dobri rezultati Radničkog i da pogrešnim i pomalo zlonamernim tumačenjima žele da naruše odnose u klubu. Ovom prilikom im kažem da neće uspeti u tome. Ja sa članovima uprave, predsednikom i svim zaposlenima u klubu imam odlične poslovne, pa i prijateljske, odnose. Ponavljam, u Radničkom sam prezadovoljan i nadam se da ćemo zajedno sa članovima uprave kluba nastaviti kao i do sad i da ćemo beležiti sve bolje rezultate, što Radnički i Niš svakako zaslužuju", poručio je Drinčić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()