Duljaj: Kultura Partizana je da uvek ide na pobede, pa i kada je sve rešeno

Na treningu je pucalo, bilo je intenzivno i agresivno, u pozitivnom smislu, rekao je trener Partizana

26.05.2023. 14:31
  • Podeli:
Igor Duljaj-6470a6758c9db.webp Foto: FK Partiza

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je pred poslednji meč sezone protiv Voždovca da nikoga u klubu ne raduje što će ekipa takmičenje u Super ligi Srbije završiti tek na četvrtom mestu na tabeli, ali da je kultura kluba da uvek ide na pobedu.

"Četvrta pozicija nikoga ne raduje, nije nam prijatno. Od raspada Jugoslavije nismo bili na ovom mestu, izuzetno je teško i ne bežim od toga. Podigli smo nivo forme pred kraj prvesntva, nije na meni da kažem da li je igra bolja, to prepuštam ljudima koji gledaju Partizan. Činjenica je da smo i protiv mnogo jačih timova igrali mnogo dobar fudbal", rekao je Duljaj na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan će sezonu završiti na četvrtom mestu na tabeli, a u poslednjem 37. kolu Super lige, u subotu od 19 časova dočekuje Voždovac.

"Očekujem da izađemo motivisani, dres Partizana je izuzetno težak, bez obzira u kakvoj situaciji. Kultura Partizana nalaže da uvek idemo na pobedu, bez obzira na to da li smo u lakoj ili teškoj situaciji. Želimo da osvojimo tri boda, a važno je da to uradimo uz lepu i dobru igru", istakao je Duljaj.

Šef struke crno-belih je rekao da je igrače posebno motivisalo to što su navijači Partizana na rukometnoj utakmici protiv Vojvodine, ali i putem društvenih mreža pozivali da se dođe u subotu u Humsku.

"Posle toga, verujte mi, na treningu je pucalo, bilo je intenzivno i agresivno, u pozitivnom smislu. Obično kada su poslednje utakmice i sve završeno, imate mnogo povređenih igrača, crvene kartone, neko ranije ode kući. Sada su svi tu, osim ranije povređenih, niko nije otišao i to me raduje i daje mi nadu da ko god bude izašao na sutrašnji meč, da će dati sve od sebe", dodao je Duljaj.

Govoreći o sastavu, trener je rekao da neće mnogo kombinovati i da će igrati fudbaleri koji su izneli najveći teret sezone. Sigurno neće biti u timu Svetozar Marković, a neizvesno je i učešća Andrije Pavlovića i Ljubomira Fejse.

Duljaj je na kraju pozvao navijače da dođu u subotu u Humsku u što većem broju.

"Partizan je samo jedan, niko nije iznad kluba", zaključio je Duljaj.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()