Duljaj pred Železničar poziva mališane: Hoćemo da nastavimo niz, uživaće u igri

Pokušaće crno-beli da zadrže lidersku poziciju

01.03.2024. 13:14
  • Podeli:
igor duljaj tanjug VLADIMIR ŠPORČIĆ-65411bd2cfbf5.webp Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred utakmicu sa ekipom Železničara da očekuje duel poput onog odigranog u Pančevu u jesenjem delu sezone.

Fudbaleri Partizana 2. marta od 18.30 časova dočekuju ekipu Železničara u utakmici 23. kola Superlige Srbije, a odranije je poznato da su ulaznice za meč besplatne.

"Još jedna teška utakmica, drugačije su okolnosti zbog terena. I Partizan i Železničar imaju sve neophodne uslove za dobar meč. Raduje me što je rukovodstvo dalo zeleno svetlo za slobodan ulaz navijačima. Verujem da će publika imati šta da vidi. Da će se popuniti istok i zapad.  Znam da južna tribina neće biti tu, vratiće se jednog dana i biće nam potrebna njihova podrška", započeo je Duljaj.

"Železničar se bori za goli život, a mi imamo motiv da nastavimo niz. Očekujem sličnu utakmicu kao onu u jesenjem delu. Sa nama je Marko Jovanović koji je do skoro bio deo kluba iz Pančeva. Imamo nekih kadrovskih problema, kao što znate golman Aleksandar Jovanović zbog kartona neće nastupati", izjavio je Duljaj.

Šef stručnog štaba Partizana dodaje da Saldanja još uvek nije trenirao sa ekipom, dok je Severina u konkurenciji za sutrašnji tim.

"Derbi je tek sledeće neselje. Saldanja još nije trenirao sa ekipom, moguće da će to danas uraditi, to je nezgodna povreda. Ne smemo da rizikujemo, ukoliko doktor da zeleno svetlo igraće", rekao je Duljaj pa se dotakao Severine:

"To je jedna pukotina koja se pojavila i veoma brzo je sanirana. Radili smo do kasno u noć, svi su radili da se on što pre vrati i stavio bih tačku na to. Biće u konkurenciji za sastav protiv Pančevaca", zaključio je Duljaj.

Na pitanje da se osvrne na priče oko toga da se Partizanovi rivali premiraju, Duljaj je rekao:

"Ne bih mnogo da komentarišem, verujem da svi koji igraju za svoj klub igraju za sebe. Tako treba da bude, da li neko premira ili ne, to je legitimno pravo. Najvažnije je da svi timovi igraju časno i pošteno", objasnio je trener Partizana.

Ne gledamo u tuđe dvorište

"Ne, sigurno. Nisam demagog. To sam rekao i igračima. Ne interesuje nas šta će se tamo dešavati, gledamo u naše dvorište. Pričam iz srca, samo me interesuje igra protiv Pančeva. Nijedan drugi rezultat, samo mi", samouvereno je zaključio Duljaj.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()