Džoi Saputo: Izgubili smo izvanrednog, nikad banalnog, čoveka

Odluka da ga razrešim dužnosti Sinišu Mihajlovića bila je najbolnija u mom poslovnom rukovođenju, rekao je predsednik FK Bolonja

16.12.2022. 17:19
  • Podeli:
Džoi Saputo-639c9a7517de1.webp Foto: Profimedia

Vest o smrti Siniše Mihajlovića, potresla je sve u FK Bolonja. Otišao je čovek koji je vodio tim do poslednjeg atoma svoje snage i ostao prijatelj sa svima. Povodom ove tužne informacije oglasio se predsednik kluba Džoi Saputo

"Vest o Sinišinoj smrti me duboko rastužuje. Znao sam da se njegovo stanje pogoršalo poslednjih dana, ali mi se činilo nemogućim da tako brzo dobijem ovo strašno saopštenje. Sa Mihajlovićem gubimo pre svega jednog izvanrednog i nikad banalnog čoveka, koji je svoje čuvene osorne stavove znao da smenjuje sa nesvakidašnjom ljupkošću i simpatijom. Gubimo i velikog šampiona koji je, prvo kao igrač, a potom i kao trener, toliko dao fudbalu. Kao predsednik Bolonje, želim da mu još jednom izrazim svoju zahvalnost za ono što je uradio za naš klub u tri i po godine, uprkos tome što ga je bolest primorala na duge hospitalizacije i izuzetno bolne tretmane. Odluka da ga razrešim dužnosti, kada je u teškim uslovima postalo nemoguće da nastavi složen posao, bila je, kao što sam već rekao, najbolnija od čitavog mog rukovođenja. Danas mislim na njegovu majku Viktoriju, njegovu suprugu Arijanu, njegovu decu i celu njegovu porodicu: moja zahvalnost i zahvalnost Bolonje ide njima u znak sećanja na sina, muža, oca, na kog će uvek moći da budu ponosan“.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()