E, sada ste sve videli: Fudbaler Vojvodine dobio otkaz jer je gledao košarkaše Partizana

Krilni napadač (31) je u drugom mandatu je odigrao 49 mečeva za Vojvodinu i dao je sedam golova

02.03.2024. 15:37
  • Podeli:
filip malbašić, 14 jul 2016 - foto Antonio Ahel ATAImages-65e3389e1f0a9.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaler Vojvodine Filip Malbašić je dobio otkaz od Novosađana, a razloga za tu odluku je više - niz lošijih igara, ali i Partizan.

Već neko vreme traje nezadovoljstvo njegovim igrama, ali deluje da je ona kap koja je prelila čašu bilo njegovo prisustvo utakmici Partizana protiv Efesa u Evroligi. Njega su na tom meču snimile kamere, zbog čega su se pobunili brojni navijači Vojvodine.

On je u Vojvodini igrao ukupno dva puta, prvo u sezoni 2016/17, a potom se vratio 2022. godine. U karijeri je nastupao za Partizan 2013. godine, međutim kao pozajmljeni igrač, ali izgleda da ovo navijači Voše nisu mogli da oproste.

Krilni napadač (31) je u drugom mandatu je odigrao 49 mečeva za Vojvodinu i upisao se svega sedam puta. Nastupao je i za mlađe reprezentativne kategorije od 2010. do 2014. godine, kada je upisao 18 nastupa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()