Evo koliko je koštao let Orlova na EURO avionom sa hrvatskom zastavom

Veliki propust u režiji čelnika FSS dogodio se pred put reprezentacije na EURO

01.07.2024. 13:55
  • Podeli:
aleksandar vučić, orlovi, fudbalska reprezentacija srbije, fudbalerri srbije, 11 jun 2024 - foto Instagram buducnostsrbijeav-66687c05baa59.webp Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je završila EURO, pošto kao poslednja u grupi C nije uspela da prođe dalje, gde su otišli Engleska, Danska i Slovenija.

Neslavan je bio i odlazak Orlova u Nemačku, jer je FSS iznajmio avion na kojem je bila zastava Hrvatske.

Ovaj skandal otkriven je tek nakon što su Orlovi ispali, a kako je predsednica Skupštine Ana Brnabić rekla gostujući na "TV Happy", to je posebno iznerviralo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je ušao u avion da pozdravi Orlove pred put, ali je zbog šahovnice na letelici bio očajan i izuzetno ljut na pojedine čelnike Fudbalskog saveza Srbije, koji su sklapali dogovor oko čartera za let do Nemačke.

Kako Telegraf saznaje, ovaj čarter let plaćen je 48.500 evra za let od Beograda do Minhena. Ovo je cena za jedan smer, pošto su se u povratku Orlovi vratili nacionalnim prevoznikom - Er Srbijom.

Ovaj i mnogi drugi organizacioni propusti u FSS, kao i loši rezultati na poslednja dva velika takmičenja, izazvaće velike promene u krovnoj fudbalskoj instituciji, gde se očekuju smene na svim nivoima, od čelnika Saveza, do selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Sednica Izvršnog odbora FSS očekuje se krajem naredne nedelje, kada bi trebalo da budu ozvaničene ove odluke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()