Flamengo - šampion Južne Amerike

Tim iz Rio de Žaneira osvojio je treću titulu u Kupu Libertadores golom igrača koji je i 2019. bio heroj finala

30.10.2022. 11:51
  • Podeli:
Flamengo šampion-1667125487953.webp Foto: AP Photo/Fernando Vergara/Tanjug

Flamengo slavi svoju treću titulu u Kopa Libertadores, a kao što se desilo 2019. godine, Gabrijel Barbosa Gabigol je bio junak meča jer je postigao jedini gol tokom meča sa Atletiko Paranaenseom

Utakmica je igrana na stadionu "Monumental" u Ekvadoru.

Flamengo je od 43. minuta imao igrača više nakon što je Pedro Enrike u razmaku od 15 minuta dobio dva kartona. 

Tim iz Rio de Žaneira potvrdio je ulogu favorita kao tim prepun iskusnih zvučnih imena kao što su David Luiz, Arturo Vidal, Pedro (najbolji strelac turnira) i omladinci poput Žoa Gomeša, koji se pominje kao moguće pojačanje Real Madrida.

Pehar je odleteo na "Marakanu" i armija navijača Flamenga može da prezadovoljna jer, uz osvojen Kup Brazila, ovo je jedna od najuspešnijih sezona u istoriji kluba.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()