Jeziva scena u Nemačkoj: Fudbalski savez Mađarske se oglasio o Varginom stanju

Mađarski fudbaler je u 68. minutu ostao bez svesti

23.06.2024. 23:31
  • Podeli:
euro 2024 - fudbalska reprezentacija škotske mađarske, barnabas varga - 23 jun 2024 - foto Reuters (4)-66788881639f1.webp Foto: Reuters

Fudbalski savez Mađarske oglasio se o stanju Barnabaša Varge koji je večeras u meču protiv Škotske doživeo tešku povredu.

Njega je u 68. minutu utakmice nokautirao Angus Gan, da bi nakon tog sudara Varga ostao da leži bez svesti.

Nekoliko minuta mu se ukazivala pomoć, nakon čega je iznet na nosilima, okružen čašršafima.

"Stanje Barnabaša Varge je stabilno. Fudbaler Ferencvaroša trenutno se nalazi u jednoj bolnici u Štutgartu. Ako bude bilo kakvih vesti o njegovo statusu, odmah ćemo vas obavestiti", saopštio je FS Mađarske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()