Galaksi oduševljen posetom srpskih sportista: Đoković i Divac došli kod Joveljića po autogram

Srpski fudbaler je prvo dao gol Interu, pa se sreo sa najboljim na svetu

26.02.2024. 10:30
  • Podeli:
Antonio AhelATAImages Novak Đoković-65cc848245d82.webp Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Dolazak Lionela Mesija na stadionu "Digniti" u Los Anđelesu palo je pod senku prisustva Novaka Đokovića i Vlade Divca

Srpski sportski dvojac gledao je uživo utakmicu MLS liga između domaćeg Galaksija i Intera iz Majamija, a posle utakmica su otišli do svlačionice da pozdrave srpskog fudbalera Dejana Joveljića koji je na ovom meču postigao i gol. 

Najbolji teniser sveta je sa sobom imao i dres Galaksija sa prezimenom i brojem srpskog fudbalera, pa je od Joveljića tražio autogram. I sve to je bio spektakl za sve u klubu iz Los Anđelesa, pa su vrlo ponosno objavili susret Srba na svom instagram profilu.

Bilo je srdačno i velelo, sa mnogo smeha u svlačionici. Dejan Joveljić je svakako bio van sebe od ove posete. 

Jedini gol za ekipu iz Los Anđelesa postigao je Joveljić u 75. minutu. Bod gostima doneo je argentinski fudbaler Lionel Mesi u drugom minutu nadoknade vremena.
Domaći fudbaleri su meč završili sa fudbalerom manje, pošto je u 87. minutu isključen Marko Delgado

Ovo je bio prvi meč za ekipu LA Galaksija u novoj sezoni MLS lige. Ekipa iz Majamija je odigrala drugi duel u novoj sezoni MLS, pošto je pre četiri dana u prvom kolu savladala Real Solt Lejk 2:0

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()