Glavobolja za Bajern: Desni bekovi van terena

Neočekivani problemi za Kompanija

16.09.2024. 11:55
  • Podeli:
Bajern Minhen Profimedia-66e7fdef2a037.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Bajerna Saša Boj odsustvovaće nekoliko nedelja van terena posle operacije levog kolena, saopštio je danas klub iz Minhena.  

Boj (24) je na jučerašnjem treningu zadobio povredu meniskusa levog kolena.

U saopštenju Bajerna se navodi da je francuski fudbaler već operisan i da će zbog toga odsustvovati nekoliko nedelja. Boj je u Bajern stigao početkom godine iz Galatasaraja, a prošle sezone je zbog problema sa povredom odigrao samo dva meča za klub iz Minhena.  

Francuski fudbaler je ove sezone odigrao dve utakmice za nemački klub.

Takođe, van stroja je i Josip Stanišić, koji će pauzirati minimum do novembra.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()