Gomeš pred Šerif: Naše je da budemo kao jedan

Daćemo poslednji atom snage da donesemo pobedu u Beograd, rekao je fudbaler Partizana

14.02.2023. 12:59
  • Podeli:
Rikardo Gomeš.jpg Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš izjavio je da crno-beli idu na pobedu protiv Šerifa u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija.

Šerif će u četvrtak od 21 sat dočekati Partizan u Kišinjevu. Fudbalski savez Moldavije je po nalogu Bezbednosne službe Moldavije doneo odluku da se ovaj meč odigra bez prisustva navijača.

"Spremamo se za meč u četvrtak i daćemo poslednji atom snage da donesemo pobedu u Beograd. Sve ekipe koje su došle do ovog dela takmičenja imaju kvalitet i zato ne treba bilo koga potcenjivati", rekao je Gomeš, preneo je Partizan.

On je istakao da je cilj igrača Partizana da se plan iz svlačionice sprovedu na teren.

"Da li su izmene u ekipi Šerifa veće ili manje, to ćemo videti na samom terenu i u našim analizama pred utakmicu. Naše je da budemo kao jedan, da plan iz svlačionice sprovedemo na terenu i da uradimo sve što je do nas. Nova utakmica, novi dan i nova motivacija, a mi je imamo", dodao je Gomeš.

Revanš meč će biti odigran 23. februara u Beogradu od 20.45 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()