Grobari nastavili protest: Parola "uprava napolje" ispisana preko cele tribine

Glavni protest je zakazan za nedelju od 16 sati na Terazijama

14.06.2024. 19:00
  • Podeli:
navijaci Partizana foto partizan net-666c71bb9f53b.webp Foto: Partizan net/Instagram

Iako su određene promene u Fudbalskom klubu Partizan napravljene, navijači crno-belih nastavljaju sa protestom.

Naime, kada Partizanovi čelnici predvođeni Milošem Vazurom i Miloradom Vučelićem dođu na posao sačekaće ih neuobičajen prizor: parola „uprava napolje“ koja je ispisana preko cele tribine stadiona JNA.

Uz podsećanje na glavni protest, zakazan za nedelju od 16 sati na Terazijama.

Tek da podsetimo, Partizanova uprava za sada odbija da se povinuje zahtevima za ostavkama i za celu tu kampanju prstom upire u – Đorđa Tomića. 

Početak priprema već jeste, prva Stanojevićeva prozivka održaće se u ponedeljak ili utorak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()