Gudelj se srušio na terenu: U svesnom stanju prevežen u bolnicu

Uznemiravaljući snimak sa terena

03.12.2023. 14:06
  • Podeli:
Dragiša Gudelj-642168024a750.webp Foto: Profimedia

Desila se ista stvar kao pre osam meseci - Dragiša Gudelj (25) se ponovo srušio na terenu. Srpski internacionalac je iznova doživeo srčani zastoj usred utakmice, što je uznemirilo sve prisutne i zabrinulo porodicu i prijatelje. 

Igrao se meč Kordoba - Melilja na kom je Gudelj bio u startnoj postavi. U 28. minutu utakmice srušio na teren i odmah pridigao vidno omamljen. Lekari su utrčali u teren i uprkos njegovom protivljenju, kako piše španska "Marka", poslali ga kolima hitne pomoći u bolnicu. 

Klub je izdao saopštenje u kom navodi da je "Gudelj dobro, ali da je poslat u bolnicu "Melilja" na testiranje". 

"Dragi Gudelj je dobro. On je prebačen u bolnicu Melilja na medicinske pretrage nakon što je napustio stadion "Alvarez Klaro". Čim budemo mogli, daćemo više informacija", piše u saopštenju kluba.

Isti problem igrač Kordobe imao je u martu 2023. Tada mu je ugrađen defibrilator. Na sreću, prema vestima iz Španije, ovog puta je stanje bolje nego prethodnog kada su morali lekari da ga oživljavaju. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()