Gvardiola zadovoljan nakon Kopenhagena: O Liverpulu tek u petak

Slavio je Siti sa 3:1

07.03.2024. 13:24
  • Podeli:
Pep Gvardiola AP PhotoDave Thompson_Tanjug-65e9a87d574d2.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da je zadovoljan igrom protiv Kopenhagena u revanšu meču osmine finala Lige šampiona, prenose britanski mediji.

Mančester siti je na "Etihadu" pobedio Kopenhagen 3:1 i izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona. "Građani" su i u prvom meču osmine finala slavili sa 3:1.

"Sada idemo na Enfild, ali korak po korak. Veoma sam zadovoljan igrom. Liverpul? U petak ću da pričam o Liverpulu", rekao je Gvardiola.

Mančester siti je pre četiri dana kao domaćin pobedio gradskog rivala Mančester junajted 3:1 u meču 27. kola Premijer lige. A nakon utakmice sa Junajtedom i Kopenhagenom, vremena za odmor nema pošto "građane" već u nedelju očekuje susret sa Liverpulom u engleskom prvenstvu.

"Hteo sam da protiv Kopenhagena u sastavu imam odmorne igrače. Imamo dosta utakmica. Normalno je da je pre meča u Ligi šampiona u prvenstvu igrate u subotu, ali to nije slučaj u ovoj državi", istakao je Gvardiola.

Mančester siti je prošle sezone došao do triplete posšto je osvojio Ligu šampiona, Premijer ligu i FA kup

Da li neki tim ove sezone može da naudi Sitiju?

"Real Madrid, Bajern, Pari Sen Žermen i Inter, koji igra sjajno u Seriji A i ima 15 bodova više u odnosu na druge klubove", odgovorio je Gvardiola.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()